Murat Boz'dan Ezgi Mola'ya Nazar Boncuklu Ziyaret

Ekranların sevilen yüzü Ezgi Mola geçtiğimiz aylarda oğlu Can'ı kucağına aldı. Taze anne Mola ve oğlu Can'dan zaman zaman paylaşımlar da görüyoruz. Anne ve oğlunun son ziyaretçisi ise ünlü şarkıcı Murat Boz oldu.

Televizyon ekranlarının sevilen isimlerinden Ezgi Mola, geçtiğimiz aylarda oğlu Can'ı kucaklayarak annelik heyecanını yaşamaya başladı. Taze anne Mola, sosyal medya hesaplarından oğluyla birlikte paylaşımlar yaparak takipçileriyle mutluluğunu paylaşıyor. Son paylaşımında ise ünlü şarkıcı Murat Boz'un kendisini ve oğlu Can'ı ziyaret ettiği anları paylaştı.

MAYIS AYINDA EVLENMİŞLERDİ

Ezgi Mola ve işletmeci Mustafa Aksakallı çifti, Mayıs ayında gerçekleşen düğünleriyle mutlu bir birliktelik yaşamaya başlamıştı. Uzun süredir devam eden ilişkilerini evlilikle taçlandıran çift, kısa bir süre içerisinde hamilelik haberleriyle gündeme gelmişti.

Ünlü oyuncu, hamilelik sürecini uzun bir süre gizledikten sonra yakın arkadaşı Enis Arıkan'ın düzenlediği partiyle bebeğinin cinsiyetini açıklamıştı. Oğlu Can'ı 23 Kasım'da kucağına alan Mola, annelik duygularını kamuoyuyla paylaşarak samimi itiraflarda bulundu.

​​​​​​​

Sosyal medya hesaplarından sıkça paylaşımlar yapan Ezgi Mola, son olarak ünlü şarkıcı Murat Boz'un kendisini ve oğlu Can'ı ziyaret ettiği anları takipçileriyle paylaştı. Bu samimi paylaşım, Mola'nın annelik serüvenine dair merak edilenleri bir kez daha gündeme getirdi. Hem Murat Boz hem de Mustafa Aksakallı bu paylaşımlar esnasında nazar boncuğu emojileri ile önlem almayı ihmal etmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu