Jennifer Lawrence'in +18 komedi filmi gündemde! Gişede büyük başarı

Jennifer Lawrence ve Andrew Barth Feldman'ın başrollerini üstlendiği +18 güldürü filmi 'No Hard Feelings' (Büyü de Gel), ihtiva ettiği çıplak görüntüler ve mevzusu sebebiyle R derecelendirmesi aldı.

Andrew Barth Feldman, Matthew Broderick, Laura Benanti, Natalie Morales, Scott MacArthur ve Ebon Moss-Bachrach ve Jennifer Lawrence'ın başrolünde olduğu "No Hard Feelings" (Büyü de Gel) filmi sosyal medyayı salladı.

23 Haziran'da gösterime giren +18 güldürü film, ihtiva ettiği çıplak görüntüler ve mevzusu sebebiyle R derecelendirmesi aldı.

Gişede büyük başarı yakalayan film, dünya çapında 50 milyon dolar barajını aştı. 2019 yapımı Uslu Çocuklar'dan (Good Boys) bu yana en yüksek gişe kazancı elde eden R dereceli stüdyo komedisi olma yolunda aşama kaydediyor.

32 yaşındaki Lawrence'ın başrolünü oynadığı film, yurt içinde 31, yurt dışındaysa 20 milyon dolar kazanç elde ederek dünya çapında 51 milyon dolar kazanmıştır.

Filmde finansal problemler çeken ve arabasız Uber sürücülüğü hayata geçirmeye çalışan Maddie'ye bir aile tarafınca otomobil karşılığında üniversiteye gitmeye hazırlanan oğullarıyla çıkması teklif edilir. Bu teklifi kabul etmesiyle Maddie, oldukça da yakınlık kurmadığı yeni bir jenerasyonun hayatına dahil olur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu