Murat Boz'un suratına yabancı madde fırlatıldı!

Diyarbakır Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan Murat Boz, beklenmedik bir olayla karşılaştı. Ünlü sanatçı, şarkısını seslendirdiği sırada sahneye atılan bir cismin yüzüne isabet etmesiyle kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

Diyarbakır Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan Murat Boz, beklenmedik bir olayla karşılaştı. Ünlü sanatçı, şarkısını seslendirdiği sırada sahneye atılan bir cismin yüzüne isabet etmesiyle kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Gözüne gelen darbenin etkisiyle sendeleyen Boz, kendini toparlamak için bir an duraklamak zorunda kaldı.

MURAT BOZ KİMDİR?

Murat Boz, Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden biridir. 7 Mart 1980'de Zonguldak, Karadeniz Ereğli'de doğdu. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde caz eğitimi aldıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nda eğitimine devam etti. Müzik kariyerine Tarkan ve Nilüfer gibi sanatçılara vokal yaparak başladı.

2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" adlı single ile solo kariyerine adım atan Boz, "Maximum" adlı ilk stüdyo albümünü 2007'de yayımladı. Şarkıları ve albümleriyle büyük bir popülarite kazandı ve pek çok ödül kazandı. Oyunculuk, televizyon programları ve jüri üyelikleriyle de tanınan Boz, özellikle "O Ses Türkiye" yarışmasındaki jüriliğiyle geniş bir kitleye hitap etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.