Murat Dalkılıç Merve Boluğur İle İlgili Çarpıcı Açıklamalar Yaptı!

2017'de nikah masasına oturan oyuncu Merve Boluğur ve müzisyen Murat Dalkılıç, 3-4 yıl içinde boşanmıştı. Boluğur katılmış olduğu bir yayında bu konu hakkındaki çocuk açıklaması peşinden gözler Murat Dalkılıç'a çevrilmişti. Dalkılıç, konuyla ilgili açıklama net bir açıklama yaptı!

Merve Boluğur katıldığı programda şunları söyledi: "Çok mutlu bir yuvam olsun istiyordum. "Tatlı bir çocuk istiyordum." Tepkilerin ardından video açıklaması geldi. 

 

MURAT DALKILIÇ ACİKLAMALARİ İLE ADETA ÇARPTI!

Murat Dalkılıç, Instagram hesabından yayınladığı videoda şu sözlerle  eleştirdi: "Günlerdir DM'ime gelen sevgi dolu mesajlarınız beni derinden etkiliyor. . Son zamanlarda sağlığımla ilgili sorunlar yaşadığım için konuya pek dikkat edemedim. Şimdi bir şey söylemem gerekiyor. Bana gönderdiğiniz video harika. Fakat bahsedilen kişi maalesef ben değilim. Eski eşim ne benden ne de evliyken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Yani benim hakkımda konuşmuyor. Benden sonra bir şeylerden bahsediyor olmalı. Biraz üzüleceksin ama... Bu tür şeyleri konuşmak için  çok geç, çok zaman olmadı mı? Ben hatırlamıyorum! Mutlu son bekliyorsunuz ama film çoktan bitti.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

17 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
Kendisini 'cinsel terapist' olarak tanıtan Buse Aydın'a ağır ceza
Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış uyarısı
Bilim insanları, insanları dondurup yeniden hayata döndürmenin yolunu buldu!
Biber alırken tatmadan acı olduğunu anlamanın yolu!