Murat Dalkılıç'tan Hiç Beklenmeyecek Hareket! Büyük kriz çıktı!

Müzik kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çeken ünlü müzisyen Murat Dalkılıç yeni bir gündemle haber oldu! Suadiye’de yeni mekan açan Dalkılıç; mekanda kimi zaman kendisi de sahne alıyor! Dalkılıç'ın açılış gecesi krize neden oldu. Arkadaşları mekanı terk etti!

Özel hayatı ve müzik kariyeriyle dikkat çeken ünlü müzisyen Murat Dalkılıç, bir gece daveti ile gündeme gelmeyi başardı! Suadiye şehrinde yeni konser salonunun açılışını yaptı. Bazen canlı müzik mekanlarında sahnede alan Dalkılıç'ın açılış gecesi krize neden oldu.. Dalkılıç büyük bir krizle karşılaştı!

MURAT DALKILIÇ'IN AÇILIŞ GECESİ HÜSRAN İLE SONUÇLANDI!

Murat Dalkılıç; özel açılış gecesinde kendisini yalnız bırakmak istemeyen dostlarını da açılışa davet etti. Dalkılıç'ın; arkadaşları ve yakınlarını arayarak açılışa davet ettiği öğrenilirken; daha sonra bu davetin büyük bir krize yol açtığı da duyuldu!

 

Murat Dalkılıç davetten sonra  gelen faturayı görünce neye uğradığını şaşırdı! Dalkılıç'ın arkadaşları bu durum karşısında öfkeyle mekandan ayrıldı. 11 kişilik grup 710 bin lira, 4 kişilik grup ise 140 bin lira... Müşteriler bu duruma itiraz ederek sinirlendi.. Oldukça fazla gelen hesap yüzünden gerilim yaşandı! Sinirlenen davetliler mekanı terk etti!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti
İzmir Bayraklı'da Yangın: Prizde Unutulan Şarj Aleti Faciası!
“Bir af söz konusu değil, anayasanın gereği yapıldı”
28 Şubat davası hükümlüsü generallerin kalan cezaları affedildi
TL ibaresini koymamanın bedeli ağır oldu