Murat Kurum da mal varlığını açıklamış bulundu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın mal varlığını açıklamasının ardından Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan (İBB) adayı Murat Kurum da katıldığı canlı yayında mal varlığını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ardından Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan (İBB) adayı Murat Kurum da katıldığı canlı yayında mal varlığını açıkladı.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Adayı Murat Kurum, mal varlığını açıklayarak, "Ankara'da evimiz var. İstanbul'da evimiz var. 1 otomobilimiz var. Biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu. Ev aldığımız için 2 yıl daha borç ödeyeceğiz..." dedi. 

"BİRAZ DA BORCUMUZ VAR" 

HaberTürk yayınındaki kendisine yöneltilen soru üzerine "Mal varlığımızı açıklamada herhangi bir sorunumuz yok," sözlerini söyleyen Murat Kurum, şunları da açıklamasına ekledi: 

"Ankara'da evimiz var. İstanbul'da evimiz var. 1 tane otomobilimiz var. Biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu. Ev aldığımız için o eve olan borcumuz var. 2 yıl daha borç ödeyeceğiz. Ankara'da Ümitköy'de bir dairemiz var, burada da (İstanbul) Kağıthane'de dairemiz var..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ayşe Ateş eşi Sinan Ateş'in neden suikaste uğradığını ilk kez açıkladı
Vatandaşa kötü haber: Zam dalgası geliyor! Elektrik, doğal gaz, köprü ve otoyollara zam kapıda!
Sydney Sweeney, Christy Martin'in Ayak İzlerini Takip Edecek: Yeni Film Projesi!
Ankara Kalesi'nin Restorasyon Çalışmaları Havadan Görüntülendi
"Aşırılıktan kaçının; atamalarda şeffaf olun"