Murat Kurum, İmamoğlu'nun ardından Mansur Yavaş ile görüştü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti. Görüşmede, Ankara'nın çevre ve şehircilik gündemi ele alındı. Bakan Kurum, "Talepleri dinledik, yerel yöneticilerle temaslarımız sürecek" açıklamasını yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret etti. Yavaş'ın talebi üzerine gerçekleşen görüşmede, Ankara'nın çevre ve şehircilik ile ilgili sorunları ele alınarak çözüm önerileri ve talepler masaya yatırıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti. Görüşme, Yavaş’ın talebi üzerine gerçekleşti. Ziyaretin ardından Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ı bakanlığımızda ağırladık. Ankara'nın çevre ve şehircilik konularındaki gündemini ele aldık, talepleri dinledik. Yerel yöneticilerle temas ve istişarelerimiz devam edecek."

Bu ziyaret, Ankara’nın çevresel ve kentsel konularında iş birliğini artırma amacı taşıyan önemli bir gelişme olarak öne çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.