Murat Kurum'dan İstanbul'da Trafiği Bitirme Vaadi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, ASKON ziyaretinde İstanbul'a vaatlerini açıkladı, vaatlerin arasında en dikkat çekeni İstanbul'un trafik sorununa çözüm bulunacağı iddiası oldu.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'ni (ASKON) ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, şehrin çeşitli sorunlarına çözüm getirmeyi hedeflediğini belirtti. Ziyarette konuşan Kurum, "İstanbul'da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar durmayacağız. Bu güzel şehri afetlere karşı daha dirençli hale getirecek, ulaşım çilesini bitirecek ve sokakları huzur ve güvenle dolduracağız. Her İstanbullunun hayatından 3,5 yıl çalan trafik sorununu çözeceğiz" dedi.

Zeytinburnu'nda bulunan ASKON'un ziyaretinde AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de hazır bulundu. ASKON Başkanı Orhan Aydın tarafından karşılanan Murat Kurum'un konuşmasına, bir tanıtım filmi gösterimi eşlik etti. Konuşması sırasında salondakilere espri yaparak gülüşmelere sebep olan Kurum, şehrin sorunlarına dair çözüm odaklı yaklaşımını vurguladı.

Kurum, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "İstanbul'da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar durmayacağız. Bu güzel şehri baştan aşağı sanayisiyle, konutlarıyla afetlere karşı dirençli hale getireceğiz. Annelerimizin, yavrularımızın yüreğindeki endişeyi, korkuyu söküp atacağız. Yine; yollarında, caddelerinde ulaşım çilesi bitene kadar, sokakları huzur ve güvenle dolana kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz, duraksamayacağız. Her İstanbullunun hayatından 3,5 yıl çalan trafik çilesini bitireceğiz."

Ayrıca, "Bu güzel şehri, 5 yıl boyunca bir oyun alanına dönüştürenlerden olmayacağız. Sadece İstanbul diyenlerden, milletin derdiyle dertlenenlerden olacağız. Gözlerimizi; 'evimi nasıl güvenli yaparım? Evime işime nasıl erken varırım?' diyen bu aziz milletin gözlerinden ayırmayacağız. Ellerimizi 'bu karmaşadan nasıl kurtulurum? Nasıl huzurlu bir mahallem olur?' diye kara kara düşünen bu milletin ellerinden ayırmayacağız. Tüm İstanbullularla dost olacağız, yoldaş olacağız, kardeş olacağız. Yeniden İstanbul'u bu anlayışla, bu duruşla, bu şuurla; hep birlikte en güçlü şekilde ayağa kaldıracağız. Ben buradan sizlere, iş dünyamıza ve İstanbullu kardeşlerimize bu sözü veriyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

Uzman isim kötü haberi verdi: Türkiye artık suyu olmayan bir ülke!
Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken açıklama: Deprem için riskli bölgeleri tek tek saydı!
Kirayı asla elden vermeyin: Bir kiracının başı böyle yandı
Galatasaray Taraftarına Yönelik Saldırı: İddianamede 26 Yıla Kadar Hapis Talebi
Sinan Ateş cinayeti davasında ilk duruşma tarihi belli oldu