Murat Muratoğlu O Operatöre Verdi Veriştirdi: "Bu Milletin Yediği Kazığı Başka Kimse Atmadı!'

Sözcü yazarı Murat Muratoğlu, cep telefonu tarifelerine gelen zamlarla ilgili sert bir eleştiride bulundu ve Türk Telekom'un uyguladığı fiyat politikalarını ağır bir şekilde eleştirdi.

Muratoğlu, yazısında cep telefonu tarifelerindeki son zamlara dikkat çekerek, "Bu milletin Türk Telekom'dan yediği kazığı başka kimse atmadı" ifadelerini kullandı. Muratoğlu, Türk Telekom tarifelerinin cüretkar bir şekilde zamlandığını belirtti ve şu detaylara yer verdi:

"Enflasyondan fazla zam yapacak halleri yok ya deyip, Türk Telekom tarifelerine baktım. Hisselerinin yüzde 60'ı Türkiye Varlık Fonu'na, yüzde 25'i Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'na ait olan Türk Telekom'un tarifeleri oldukça yüksek. 25 GB web ve 1.500 dakika konuşma paketi için yıllık taahhüt verirseniz aylık 500 lira ödemek zorundasınız. Bu fiyatı internetten başvurursanız alabiliyorsunuz."

Muratoğlu, diğer operatörlerde de benzer fiyatların bulunduğunu belirterek, ancak Türk Telekom'un sunduğu hizmetin maliyetinin diğerlerinden çok daha yüksek olduğunu ifade etti. Yazar, "Unutmamalı, unutturmamalı!" diyerek, tüketicilerin bu fiyat artışlarını göz ardı etmemesi gerektiğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.