Murat Ongun’dan Tevfik Göksu’ya yanıt: 6539 kişi KİPTAŞ binasına sığmaz!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Mehmet Tevfik Göksu’nun İBB’ye 45 bin kişi alındığı iddialarına karşın yanıt verdi. “6539 kişi KİPTAŞ binasına sığmaz” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne 45 bin kişinin alındığı ve bazılarının terörle bağlantılı olduğu iddiası belgelerle yalanlanırken İBB Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili yaptığı video paylaşımda Ekrem İmamoğlu’na yönelik ““İBB’de 13 bin 353 kişiyi işinden ettin ve partizanca, adaletsiz bir şekilde de 45 bin 29 kişiyi işe aldın” ifadelerini kullanmıştı. Göksu işe alım bilgilerini de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı verisine dayandırmıştı.

Ekrem İmamoğlu açıkladı: Kontrollerimizi Hayvanları Koruma Kanunu gereğince uygun ve düzenli sağlıyoruz

MURAT ONGUN’DAN YANIT

Göksu’ya yanıt, İBB Sözcüsü Murat Ongun’dan geldi. Ongun, sosyal medya hesabından Göksu’nun videoda elinde tuttuğu belgeleri paylaştı. Paylaşımına, ”Hazırladığı videoda ‘Çalışma Bakanlığı verisine göre İBB’de 45 bin kişi işe alındı’ diyen kişinin ‘resmi evrakı’ ektedir, gördüğünüz gibi basit bir çıktı” notunu düştü.

”KİPTAŞ BİNASINA 6539 KİŞİ SIĞMAZ”

Belgedeki sayılara özellikle dikkat çeken Ongun, ”Cumhurbaşkanını yanıltan verilerin mimarı bir kez daha kendini ifşa etmiştir. Not: KİPTAŞ binasına 6539 kişi sığmaz” ifadelerini de yaptığı twitter paylaşımında yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti’nin genel başkanı seçildi
Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
Seçim Gecesi Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi: AKP'li Belediye'den 100 Milyon Liralık Fatura!
AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor