Murat Sancak, Adana Demirspor'da başkanlık görevine geri döndü! Son dakika!

Adana Demirspor'da başkanlık görevine geri dönen Murat Sancak, son hamlesi ile çok konuşulan isim oldu! Yönetim kurulu listesini duyurdu. Sancak, 'Yeni yönetim kurulumuz hayırlı uğurlu olsun, mücadeleye devam. Hep birlikte oyunları bozacağız, hevesler kursaklarda kalacak.'

Süper Lig'de Adana Demirspor başkanlığını Metin Korkmaz'a bırakan Murat Sancak, kulüp başkanlığına döndükten sonra listesini açıkladı.

Murat Sancak, sezon ortasında başkanlığını başkan yardımcısı Metin Korkmaz'a devrettiğini açıkladı. Mavi-lacivertli ekip, sezonu Metin Korkmaz liderliğinde tamamladı. Sezonun bitmesinin ardından Murat Sancak kulübün başkanı gibi geri döndü.

"OYUNLARI BİRLİKTE YOK EDELİM"

"Liderlik tablosunda dolaşan Sancak, "Yeni masamız umut dolu olsun, mücadeleye devam, hep birlikte oyunları bozalım, coşku kalbimizde devam ediyor" dedi. "

Sancak tarafından açıklanan kurulda, Başkan Yardımcısı olarak Metin Korkmaz, Başkan Yardımcısı olarak Hasan Surözü, Başkan Yardımcısı olarak Ali Sancak, Dış İlişkiler Sorumlusu olarak Cihan Şanlı, Genel Sekreter olarak Bekir Eryılmaz, Baş Hukuk Müşaviri olarak Casim Korkmaz, Baş Hukuk Müşaviri olarak Barış Kaya yer alıyor. Muhasebeci, Stadyum ve Taraftarlar Müdürü Bedirhan Durak, reklam ve sponsorluktan sorumlu İhsan Çetinkaya, idari işler müdürü Cemal Oğuz, Süleyman Taşçı yönetim kurulu üyesi, Sinan Kozuva yönetim kurulu üyesidir..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.