Murat Ülker, şirketlerinde çalışanlara hangi mesajı gönderdi?

Hisse satışlarıyla bir süredir dikkat çeken Yıldız Holding, çalışanlarına bir mesaj gönderdi.Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker tarafından gönderilen mesajda, "Şeffaf iletişim kurallarımız çerçevesinde...

Hisse satışlarıyla bir süredir dikkat çeken Yıldız Holding, çalışanlarına bir mesaj gönderdi.Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker tarafından gönderilen mesajda, "Şeffaf iletişim kurallarımız çerçevesinde sizleri bilgilendirmek istedim" denildi. Mesajda, bankaların sendikasyon kredisi vermeyi teklif ettikleri belirtilirken, "Dün itibari ile toplantıda vardığımız mutabakatın ilk adımı olarak, 1 Milyar Dolar tutarındaki, arzu ettiğimiz krediyi, uzun vadeli ve istediğimiz şartlarda almış bulunuyoruz" denildi.

Açıklamada, bu kredi için, "Türk ekonomisinin istikrarına, globalleşen holdingimize ve en iyi örneklerinden olduğumuz Türk girişimciliğine güveni de gösteriyor. Halka açık şirketlerimiz mevcut borsa performanslarının genel endeksin üstünde seyretmesi de, dayanaksız söylemlerle algı operasyonu yürütenlerin gayretlerini boşa çıkarıyor" ifadelerine yer verildi.

İşte o mesaj:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

O rakı grubuna da zam geldi!
O tarih için dolar tahmini herkesi şaşırttı! 36 TL olacak
Altın Dalgalanmaya Devam Ediyor! Gram Altında Neler Oluyor, Ne Kadar Oldu?
Adana'da yılın ilk fiyatı!: Hasat başladı!
Rakıya Zam Yine Kapıda! Fiyatlar Ne Kadar Arttı?