Murat Ünalmış siyasete giriyor! "Kimseye yaltaklanmadım, hiçbir partiyi desteklemiyorum" demişti!

Türkiye, 31 Mart tarihinde yerel seçimler için sandık başına gitmeye hazırlanıyorken, gündem hiç düşmüyor! Ünlü oyuncu Murat Ünalmış, İBB Başkan adayı Murat Kurum'un hediyesine verdiği tepkiyle gündem olmuştu! Murat Ünalmış siyasete girme ihtimalini sıfırladı!

Başrolünü üstlendiği dizideki rolüyle üne kavuşan oyuncu Murat Ünalamış, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurumi'nin eve getirdiği seçim çantasını çöpe atmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Halk Birliği. Eleştirilen oyuncu sessizliğini bozdu.

"SİYASET VE AHLAKIN KALİTESİ HAKKINDA DÜŞÜNÜYORUM"

"Pislikleri yetmezmiş gibi bahçe kapısına da çöp astılar!" Seçim çantasını çöpe atan Ünalmış, bir takipçisinin "Bunu iş istediği şeklinde yorumladım" yorumuna sessiz kalmadı. Takipçilerine öfkeli olan Ünalmış, şunları söyledi: "Herkesin sizin gibi olduğunu sanmışsınızdır. Ben hayatımda hiçbir zaman rütbesi ne olursa olsun kimseye hayranlık duymadım, kimseden menfaat aramadım. Allah'a şükür kimse bana bu konuda lütufta bulunmadı. .şimdiye kadarki çalışmalarım. Bunu yeteneklerim ve çalışmalarımla yaptım. Beni tanıyanlar hiçbir siyasi partiyi desteklemediğimi çok iyi biliyorlar. Evet, Türkiye'de siyasi ve ahlaki bir çöküşün yaşandığını düşünüyorum. Bunu söyleyen ilk kişi ben değilim, son da olmayacağım. Sanki çevreye verdikleri kirlilik yetmezmiş gibi, bağış adı altında kapımızın önüne bıraktıkları eşyaları çöpe attığım şeklindeki tepkisel videomu siyasi istismar etmeye çalışanlara da üzülüyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

MYK Başkanı İlhan’dan sekreterine makam aracı jesti
Uzman isim kötü haberi verdi: Türkiye artık suyu olmayan bir ülke!
Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken açıklama: Deprem için riskli bölgeleri tek tek saydı!
Kirayı asla elden vermeyin: Bir kiracının başı böyle yandı
Galatasaray Taraftarına Yönelik Saldırı: İddianamede 26 Yıla Kadar Hapis Talebi