Muray Ongun’dan Salih Cora’ya: Kişi kendinden bilir işi

İBB Sözcüsü Murat Ongun, AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora’nın ‘algı’ diyerek paylaştığı videoya yanıt verdi. Ongun, “Başkanımızın bu güzel videosunu yaygınlaştırarak daha çok insana ulaştırdığınız için ayrıca teşekkürler sayın milletvekilim' dedi.

İBB Basın Sözcüsü Murat Ongun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir kadınla olan diyaloğunun yer aldığı videoyu alıntılayarak ‘algı’ açıklamasını yapan AKP’li Salih Cora’ya yanıt verdi. Ongun, videonun kurgu olduğunu ima eden Cora’ya “Kişi kendinden bilir işi” paylaşımını yaptı.

Murat Ongun, Twitter hesabından Ekrem İmamoğlu'nun bir kadın ile olan görüşmesini paylaştı. Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili Salih Cora ise söz konusu videoyu alıntılayarak videonun kurgu olduğunu ima etti. Ongun, Cora’nın paylaşımına “Başkanımızın bu güzel videosunu yaygınlaştırarak daha çok insana ulaştırdığınız için ayrıca teşekkürler sayın milletvekilim.” ifadeleriyle yanıt verdi.

Ongun’un paylaşımı:

 

'Kişi kendinden bilir işi…

Başkanımızın bu güzel videosunu yaygınlaştırarak daha çok insana ulaştırdığınız için ayrıca teşekkürler sayın milletvekilim' şeklinde oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

El sıkışıp eleştireceğiz
Yapılan açıklamalara bakarsanız yeni bir anayasa gözükmüyor
Özgür Özel, 1 Mayıs'ta Taksim'e neden yürümediğini açıkladı
AK Parti, 'troller' için harekete geçti
Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelecek