MÜSİAD: TL’ye olan güven artacak

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, “Döviz kurunu yukarı yönde baskı altında tutan birçok unsurun bertaraf edileceğine ve önümüzdeki günlerde TL’ye olan güvenin yeniden artış kaydedeceğine yürekten inanıyoruz” açıklamasını yaptı.

Asmalı, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, MÜSİAD olarak son günlerdeki açıklamalarıyla hem iş dünyasına hem de vatandaşlara itidal çağrısında bulunduklarını söyledi.

Asmalı, “Bu vesileyle söz konusu çağrımızı yineliyor, geçici ve suni gelişmelere göre yapılan fiyatlamaların kaybetmeye mahkum olduğunu tekrardan ifade etmek istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu önlem paketiyle; başta Türk Lirası (TL) mevduatlarının çözülmesinin engellenmesi olmak üzere, döviz kurunu yukarı yönde baskı altında tutan birçok unsurun bertaraf edileceğine ve önümüzdeki günlerde TL’ye olan güvenin yeniden artış kaydedeceğine yürekten inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

1/4 – Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu önlem paketiyle; başta TL mevduatlarının çözülmesinin engellenmesi olmak üzere, döviz kurunu yukarı yönde baskı altında tutan birçok unsurun bertaraf edileceğine;

— Mahmut Asmalı (@MahmutAsmali) December 20, 2021

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Mersin'de Dev Yatırım: Sabancı Holding ve Çimsa, Dünya Pazarına Açılıyor!
Göktaş açıkladı: 150 bin TL evlilik kredisi ne zaman ödenecek?
İşletmelerden yüksek fiyatlara karşı çözüm yolu: O yöntemle maliyetler yarı yarıya düşecek!
TCMB'nin Swap Hariç Net Rezervleri Tarihi Bir Artış Kaydetti
Konut satışlarında ibre tersine döndü: Bu haberi okumadan ev almayın!