Mustafa Balbay: Seçimi kazanmak için her şey geçerli

''Erdoğan-Bahçeli’nin attığı tüm adımlar bu psikolojiye dayalı. İki liderin başlıca ortak bakışı şu: Seçimi kazanmak için her şey geçerli!"

Cumhuriyet gazetesi yazarı Mustafa Balbay, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 50 geçilmediği taktirde, 28 Mayıs'ta ikinci kez sandığa gidileceğini belirterek, "İki büyük ittifakın da amacı birinci turda işi bitirmek. Ancak Cumhur İttifakı’nda şöyle bir hava görünüyor: Birinci tur yapılmış, kimse yüzde 50’yi geçememiş. Fiilen ikinci tur 14 Mayıs’ta yapılacak. Erdoğan-Bahçeli’nin attığı tüm adımlar bu psikolojiye dayalı. İki liderin başlıca ortak bakışı şu: Seçimi kazanmak için her şey geçerli!" diye yazdı.

Bugün yapılacak Kemal Kılıçdaroğlu-Muharrem İnce görüşmesinden çıkacak sonucun değişim isteyen kesimin moral gücünü çok etkileyeceğini savunan Balbay, "Cumhur İttifakı fiilen ikinci turmuş gibi her şeyi zorlayarak ilerliyor. Millet İttifakı kendisinden emin iktidara yürüyor. Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesinin, değişim diyenleri aynı hedefe yöneltmesini ve moral gücü yükseltmesini diliyoruz" diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Mülakat sisteminin kaldırılmasını kim istemişti?
Namlunun ucundayız
Savunma Sanayii’nde tarikat-cemaat kadrosu
Anayasa masalını bırakıp önce AİHM’nin Kavala kararına uyalım
Nefesimizi veririz ama boşuna uğraşmayın, ateşle de zorlukla da uslanmayız