Mustafa Denizli’nin kızı Lal Denizli seçildi!

Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, yerel seçimde başarılı oldu. İzmir'in Çeşme ilçesinde CHP'den belediye başkanı olarak aday olan, Lal Denizli büyük bir başarı elde etti. Lal Denizli belediye başkanı oldu..

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, CHP'li İzmir'in Çeşme ilçesi belediye başkanı seçildi. Denizli, Çeşme'nin ilk kadın belediye başkanı olarak da tarihe geçti.

31. Ünlü antrenör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, Mart yerel seçimlerinde MHP'ye karşı CHP Çeşme Belediye Başkanı olarak yarıştı. yarışmacı Esat Tanık. Çoğunlukla başkan seçildi. Lal Denizli ayrıca Çeşme'nin ilk kadın belediye başkanı oldu. Lal Denizli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çeşme halkının teveccühüyle önümüzdeki 5 yıl boyunca büyük bir onur ve gururla Çeşme Belediye Başkanı olacağım. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Çeşme'nin ilk kadın belediye başkanı olmanın mutluluğunu bana yaşatan." "7'den 70'e tüm vatandaşlarımıza hizmet ediyorum ve sizlerin refahı için çalışıyorum" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Çerkes Soykırımı mesajı
Aynı felaketin Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek bir vehim değil
Parti kapatılmadı binayı taşıdık
Milli yas ilan edildi, bayraklar yarıya indi
Erdoğan seçimden ders almamış, yargıya müdahalede ısrarcı