Mustafa Destici'den bankalara çağrı: 'Limit düşürmek isteyenlerin kartlarını iptal edin'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Savunma Sanayi Destek Fonu için 100 bin TL ve üzeri kredi kartı sahiplerinden yıllık 750 TL alınmasına destek verdi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Savunma Sanayi Destek Fonu için 100 bin TL ve üzeri limitlere sahip kredi kartı sahiplerinden yıllık 750 TL alınmasına yönelik teklife destek verdi. Destici, bankalara çağrıda bulunarak, "Yılda 750 lira vermemek için kredi kartı limitlerini 100.000 liradan 99.000 liraya düşürenlerin kartlarını iptal edin" dedi.

AKP'nin Savunma Sanayi Fonu'na destek amacıyla getireceği ve kamuoyunda tartışmalara yol açan vergi düzenlemesine sahip çıkan Destici, 750 lira ödemek istemeyenleri DEM Parti, Yunanistan ve Ermenistan'ı savunmakla suçlamıştı. Bugün konuya dair yeni bir açıklama yapan Destici, limitlerini düşürenlerin kartlarının iptal edilmesi gerektiğini yineledi.

Destici, X hesabından şu ifadeleri paylaştı:

"Başta devlet bankalarımız olmak üzere tüm milli bankalara çağrımızdır: 

Ülkemize ve milletimize yönelik tehditlere karşı, kahraman Türk Ordumuzu daha da güçlendirmek amacıyla Savunma Sanayi için oluşturulacak ek fona, ayda yalnızca 62.5 lira (yaklaşık bir paket sigara ya da lüks kafelerde bir bardak çay parası) vermemek için kredi kartlarının limitlerini 100.000 liradan 99.000 liraya düşüren, yüksek gelirli ve 'savunma sanayimizin gelişmesine direnç gösteren' başta bir konserden milyonlar kazanan sanatçılar ile dolarla maaş alan medya mensupları ve bunu yapan siyasetçilerin kredi kartlarını lütfen iptal ediniz."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.