Mustafa Elitaş 'fitne fesat' dedi, devamını getiremedi: Kim üstüne alınırsa...

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) isim vermeden 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü eleştirdi. Elitaş, “Evin içindeki bir meseleyi, ailenin parçasıysan, ailenin bir üyesiysen, aile ile...

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) isim vermeden 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü eleştirdi. Elitaş, “Evin içindeki bir meseleyi, ailenin parçasıysan, ailenin bir üyesiysen, aile ile ilgili meseleyi ortaklıkta konuşmayacaksın'' dedi.

''AİLENİN PARÇASIYSAN DIŞARIDA KONUŞMAYACAKSIN’
Mustafa Elitaş, memleketi Kayseri’nin Sarız ilçesinde AKP teşkilatını ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Elitaş, 696 sayılı KHK’daki ''cezasızlık’ düzenlemesine ilişkin tweet atan Gül’ü eleştirdi. Elitaş, şunları söyledi:

“Bakın fitne, fesat aldı başını gidiyor. Dostlarımız da maalesef artık televizyon yoluyla sosyal medya yoluyla bizimle haberleşmeye başlıyorlar. Gönül ister ki varsa bizimle ilgili yaptığımızla ilgili düzenleme; açarsınız konuşursunuz, ''Burada bir şey var, benim tereddütlerim var’ diye ifade edersiniz. Evin içindeki bir meseleyi; ailenin parçasıysan, ailenin bir üyesiysen aileyle ilgili meseleyi ortaklıkta konuşmayacaksın. Bu doğru değil.''

''ANLAYAN ANLAR, KİM ÜSTÜNE ALIRSA’
Merkez Kocasinan ve Melikgazi il danışma kurulu toplantılarında da benzer sözler sarf eden Elitaş, gazetecilerin “Konuşmalarınızdaki eleştirilerin hedefi 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül mü?'' sorusuna, ''Anlayan, anlar. Kim üstüne alırsa'' yanıtını verdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Universal Music Group ile Tiktok anlaşma imzaladı!
Pençe Operasyonu Kahramanı Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen Şehit Oldu
Diyanet: Haftanın dört günü biftek, bonfile, rosto, iskender gibi etli yemekler ana yemek olacak
İliç’teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Dönünce onlarla canlı yayında hesaplaşacağım