Mustafa Sandal ev sahibi ile davalık oldu!

Mustafa Sandal, Etiler'deki evinin kira bedelinin artırılması için açılan davada ev sahibinin amacını tahliye olarak belirledi. İrem Argat, kiranın 65 bin lira yerine 170 bin lira olmasını talep ederken, Sandal bu artışı fahiş buluyor ve reddedilmesini istiyor.

Ünlü müzisyen Mustafa Sandal, Etiler'deki yaşadığı sitenin sahibi İrem Argat ile mahkemelik oldu. Argat, Sandal'ın ödediği aylık 65 bin liralık kirayı 170 bin liraya yükseltmek için "kira tespit davası" açtı. Argat, aynı sitedeki konutların kiralarının 200 ila 220 bin lira arasında olduğunu iddia etti. 

Sandal, ev sahibinin amacı olarak kendisini tahliye etmeyi hedeflediğini açıkladı. Dava dilekçesinde, Savoy Sitesi'nin Türkiye'nin en varlıklı insanlarının yaşadığı özel bir proje olduğu ve Sandal’ın oturduğu dairede kullanılan malzemelerin A+ kalitede olduğu belirtildi. Dilekçede, Sandal’ın ödediği 65 bin liralık kira bedelinin düşük kaldığı ifade edilerek, kiranın 170 bin lira olarak belirlenmesi talep edildi.

Sandal ise kira bedeli için önerilen miktarın çok yüksek olduğunu belirterek davanın reddini istedi. Sandal’ın avukatı, ev sahibinin niyetinin müvekkilini tahliye etmek olduğunu savunarak davanın reddini talep etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.