Mustafa Sarıgül TikTok fenomeni olma yolunda emin adımlarla ilerliyor!

Yola Cumhurbaşkanı olmak için çıkan TDP lideri Mustafa Sarıgül, çektiği TikTok videolarıyla bambaşka bir yola saptı. Sarıgül şu anda bir çok TikTok fenomeninden daha fazla izleniyor.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, TikTok videoları ile gündemden düşmüyor. Bir fenomen olma yolunda hızlı bir şekilde ilerleyen Sarıgül, sosyal medyada ciddi oranlarda etkileşim almayı başarıyor. Bu etkileşim oya dönüşür mü bilinmez ancak bir gerçek var ki Sarıgül popülerliğini arttırmayı başardı.

Sarıgül şimdi de yeni bir TikTok videosu yayınladı. Sıradaki videoda Başkan Mustafa Sarıgül bu sefer teknoloji fiyatlarına isyan ediyor. Bu isyanın gerekçesi ise partinin teknoloji fiyatlarını yüksek buluyor olması. Sarıgül’e göre bu fiyatların yarı yarıya düşmesi gerekiyor. Ayrıca Mustafa Sarıgül masaya sürekli vurarak gündem olmasını sağlayan hareketlerine bu videoda da devam ediyor.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün TikTok’taki takipçi sayısı hali hazırda 1 milyona koşuyor. Ayrıca bahsi geçen videonun 1.2 milyon kişi tarafından izlendiğinin de altını çizmekte fayda var. Çünkü bu durum çoğu kişinin Sarıgül’ü takip etmese bile izlediği anlamına geliyor.

Dolayısıyla da Başkanın takipçi sayısını yakın zamanda 1 milyona çıkarması hiç de uzak bir ihtimal değil. Peki ama siz bu videolar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Ucuz Tesla satışı yapılacak mı? Gözler Elon Musk’ta

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Google Chrome tarayıcısındaki adres çubuğuna yapay zeka özelliği geldi!
Sims'e meydan okuyan yaşam simülasyon oyunu inZOI'nin erken erişim tarihi duyuruldu!
Ay'da astronotlara, "Ölüm Duvarı" çevresinde koşmaları öneriliyor
Nokia 3210, 2024 versiyonuyla geri döndü! Hem nostaljik, hem modern!
Electronic Arts, benzersiz bir indirim kampanyası başlattı!