Mustafa Sarıgül'e Ait Olduğu İddia Edilen Videonun Sızdırılma Hikayesi Şok Etti!

Gerçek Gündem yazarı Hatice Turhan, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen videoya dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarıgül, bu videonun montaj olduğunu ve kendisine şantaj yapıldığını belirtti. İşte olayın perde arkası...

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen bir video sosyal medyada yayıldı ve büyük yankı uyandırdı. Sarıgül, bu videonun montaj olduğunu ve kendisine şantaj yapıldığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj ve tehdit içeriklidir. Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız."

Gerçek Gündem Yazarı Hatice Turhan'dan Şok İddialar

Gazeteci Hatice Turhan, konuyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Turhan, Sarıgül'ün eski avukatı ve Beşiktaş Belediye Başkanı seçilen Murat Hazinedar'ın yardımcısı Hüseyin Sipahi'nin bu olayla bağlantılı olduğunu öne sürdü. İddiaya göre, Sarıgül ve Sipahi, Ali Ağaoğlu'na ait bir gayrimenkulü 15 milyon dolara satın almış, fakat bu işlem sonrasında anlaşmazlık yaşanmış.

Turhan, Sarıgül'ün evinde çalışan bir kadının özel görüntüleri kayda alarak Sipahi'ye ulaştırdığını ve bu görüntülerin şantaj amacıyla kullanıldığını ileri sürdü. Ayrıca, Sarıgül'ün bu durumu çözmek için çeşitli ödemeler yaptığını ancak sonunda anlaşmazlığın patlak verdiğini belirtti.

Hüseyin Sipahi'den Yanıt

Hüseyin Sipahi, Turhan'ın iddialarına yanıt vererek Sarıgül ile arasında resmi olmayan hiçbir alacak-verecek meselesi bulunmadığını söyledi. Sipahi, "Para için bu tarz videoları çekecek birisi asla değilim. Konu yargıya taşınmıştır zaten, yargı suçluları bulup tespit edecek gereken yapılacak. Hatice Hanım'ın yazısındaki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır," dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.