Müzikhol'cu Tolga Korkmaz’ın eşi itiraf etti! "Eşim arkasını döndüğünde sanık ateş etti"

Zonguldak'ta müzikhol işletmecisiydi! Zonguldak'ta; 44 yaşındaki Tolga Korkmaz'ın öldürüldüğü cinayetin sanığı Muhammet B.'nin yargılanması sürüyor. Son dakika! Eşi herseyi itiraf etti! Olayın tanığı konuştu!

Müzik Evi'nin 44 yaşındaki müdürü Tolga Korkmaz'ı öldürmekle suçlanan Muhammet B.'nin davası Zonguldak'ta sürüyor. Mahkemede ifade veren Korkmaz'ın eşi C.Y. şöyle konuştu: "Tolga döndüğünde Muhammet onu arkadan vurdu. Kaçtılar, biz de ambulans çağırdık."

Olay, 2 yıl önce Devrek ilçesinde Tolga Korkmaz'a ait müzikholde meydana geldi. İkinci Müzikal'in işletmecisinin ise Muhammet B., babası Zihni B., Levent A. olduğu belirtildi. ile Ahmet K., Korkmaz'ın iş yerine gelerek tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine önce Levent A. çevreye ateş açarken, Muhammet B. pompalı tüfekle Tolga Korkmaz'ı vurdu. 

 

Verine Tolga Korkmaz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Faillerden Muhammet B., babası Zihni B. ve Levent A. tutuklanırken, Ahmet K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi, Zonguldak Başsavcılığınca hazırlanan ve dört şüpheli hakkında kasten adam öldürme, suikast, adam öldürme suçuna katılma ve suça yardım ve yataklık suçlarından hapis cezası öngören iddianameyi onadı. . Hukuk Fakültesi; Sanıklar Zihn B ve Levent A'nın gözaltında kaldıkları süreler dikkate alınarak suçlarının niteliğinin değişmesi ihtimali nedeniyle tahliyelerine karar verildi.

Tutuklu sanık Muhammet B.'nin cezaevinde kalmasına karar verildi. Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Muhammet B.'nin yanı sıra tutuksuz sanıklar ve tarafların avukatları katıldı. Toplantıda Tolga Korkmaz'ın eşi C.Y. konuştu. Tanık olarak sorgulandı. Olay günü kendisinin müzikholde olduğunu anlatan C.Y, şöyle konuştu: "Ö.Ö o sırada Tolga'nın içeride çaldığını söyledi. Tolga, Muhammet'in metamfetamin sattığını söyledi. Muhammed'in telefonda Tolga'ya "Güle güle" dediğini duydum. Tolga cevap verdi: "Sonra konuşalım." 10-15 dakika sonra Muhammed geldi. İçeride müşteriler olduğu için onları içeri almak istemedik. Muhammet, Levent, babası Zihni ve Ahmet K.Z.S.B. vardı. Aynı zamanda Konuşurken önce Muhammet birine vurdu, en sonunda Levent silahını alıp Tolgan'ı vurdu. Biz kaçtık. Kaçarken Tolga'ya ateş edildiğini gördüm. Arabadan birisi Muhammet'in babasına pompalı tüfek verdi. Tüfeği de Muhammed'e verdi. Muhammet silahı alıp Tolga'yı kucağında vurdu. Tolga beni itti ve yolumdan çekilmemi söyledi. Tolga döndüğünde Muhammet ona arkadan ateş etti. Onlar kaçtılar, biz de ambulans çağırdık" dedi.

Sanık Muhammet B ve babası Zihni B'nin avukatı ise şunları söyledi: "Bütün sorun Tolga Korkmaz'a 8 kasa bira borcu istendiğinde, . dedi ki: "Geceleri benden bu parayı nasıl isteyebilirsin?" Muhammet B., yere düşen babasını kurtarmak için hemen baskı ve stres altında harekete geçti. "Meşru müdafaa amacıyla sınırı geçme koşullarının affedilemez heyecan, korku veya kaygıdan kaynaklandığına inanıyoruz" dedi.

Mahkeme, sanık Muhammet B.'nin tutukluluk halinin devamına karar verdi. İleri bir tarihe ertelendi. tüm j hukuku kk

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.