Müzisyen Ezhel, New York Times'un Avrupalı Sanatçılar Listesinde!

Amerikan gazetesi, “Tanımanız gereken 15 Avrupalı sanatçı” başlıklı bir haber yayınladı. Avrupa’nın farklı ülkelerinden müzisyenlere yer verilen listede Türkiye’den çok sevilen rap şarkıcısı Ezhel de bulunuyor...

New York Times, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden müzisyenlere yer verdiği "Tanımanız Gereken 15 Avrupalı Sanatçı" başlıklı bir haber yayınladı. Türkiye'den rapçi Ezhel de listede yer alıyor. Gazeteye göre, Türk hip-hop müziğinin yükselen yıldızı olan Ezhel, Ankara'da müzikle iç içe bir ailede büyümenin etkisiyle başarıya ulaştı.

Geçtiğimiz yıl hapse girmesiyle gündeme gelen Ezhel'in mücadele dolu hayatı ve rap müziğe olan tutkusu, New York Times'ta geniş bir şekilde ele alındı. Ezhel'in annesinin çok dilli bir devlet memuru olduğu ve bu çok kültürlülüğün ona geniş bir perspektif kazandırdığı vurgulanırken, Berlin'de yeni albümünün kayıtlarını sürdürdüğü de belirtildi.

Ezhel'in rap müziğindeki "mücadele kültürü"ne olan ilgisi ve son single'ı "Felaket"ten de bahsedilen haber, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen yetenekli sanatçıların önemli bir yer edindiği bir listeyi okuyucularla buluşturuyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Sertab Erener'den Eurovision Sahnesinde Unutulmaz Performans
Sertab Erener, 21 Yıl Sonra Eurovision Sahnesinde: "Everyway That I Can" Şarkısıyla Geri Döndü!
İngiliz rock grubu Wishbone Ash, İstanbul'da konser verecek!
Tarih teknolojiyle buluştu: Binlerce yıllık 2 bin tablet, yapay zekayla okundu!
Wonka mayısta Tivibu’da!