Nagehan kendini IŞİD'e benzetti

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, FETÖ’ye ait Bank Asya'nın 2013'te verdiği krediyle Boğaz'da satın aldığı evindeki karıncaları öldürmesini Barselona saldırısına benzetti.Nagehan Alçı, “Hayatı öldürmek''...

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, FETÖ’ye ait Bank Asya'nın 2013'te verdiği krediyle Boğaz'da satın aldığı evindeki karıncaları öldürmesini Barselona saldırısına benzetti.

Nagehan Alçı, “Hayatı öldürmek'' başlıklı yazısında evinin bir odasına karınca bastığını anlattı.

"Kıyafetlerin ve ıvır zıvırın olduğu bir dolabın hemen altından, parkenin birleşme yerinden vızır vızır girip çıkıyorlar. O minicik varlıklar ışık hızıyla dolabı boylu boyunca tırmanıp kıyafetlerin arasında kayboluyorlar" diyen Alçı, "Ve ben bu trafiği ne zaman görsem kan beynime sıçrıyor, bir peçeteyle alabildiğimi alıyor, tuvalete atıyorum. Sanki avucumdakiler toz parçaları..." ifadelerini kullandı.

Barselona saldırısının olduğu gün yine karıncaları öldürmekle meşgul olduğunu söyleyen Alçı, "Tam üzerlerine sifonu çekmiştim ki telefonuma bir haber düştü: ''Barcelona’da terör saldırısı’, ''La Rambla’ya araç girdi, yayaları ezdi...’ O an bir şimşek çaktı. Toz taneleri değil, minik canları atıyorum her seferinde. Ve ben karıncalara toz muamelesi yaparken dünyada birileri insanlara aynı muameleyi yapıyor. Rastgele, öylesine, o hasta beyinlerinde ''temizlik’ yaptıklarını zannederek..." diyerek kendisini Barselona'da insanlara saldıran IŞİD üyelerine benzetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile telefonda görüşme düzenledi
Son dakika!: DEM Parti ile CHP ortak basın açıklaması yapıyor!
Acun Ilıcalı'nın En Acı Günü! Amcasını kaybetti!
Eurovision'dan açıklama! Eurovision'a Filistin bayrağı ile girmek yasaklandı
Bütün Ankara’yı ilgilendiriyor!: Akşam saatlerinde başayacak ve günlerce sürecek!