Nagihan diskalifiye mi oldu? Survivor'ın yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı

Survivor'ın yeni bölüm fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı. Acun Ilıcalı'nın, konsey alanında tek başına oturan Nagihan Karadere'ye yönelik sözleri, "diskalifiye mi oldu" sorularını beraberinde getirdi.

Survivor'da gerginlik tavan yaptı! Dün akşam yayınlanan bölümde, haftanın dördüncü ve son dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım, eleme potasına girdi.

Acun Ilıcalı, eleme adayını belirlemek için yapılan konseyde yarışmacılarla kritik bir tartışma yaşadı. Ilıcalı, Nefise'nin oyun sırasındaki agresif tutumunu sorgulayınca atmosfer gerildi.

Nefise'nin takım arkadaşı Aleyna'ya karşı öfkesi devam ederken, Pınar ve Nagihan da onu destekledi.

Ilıcalı'nın müdahale ettiği tartışma bir türlü dinmedi. Nagihan'ın Sercan ve Yunus Emre ile konuşmak için ayağa kalkması ise durumu daha da karmaşık hale getirdi.

Nagihan'ın Aleyna'ya fiziksel teması, Ilıcalı'yı çileden çıkardı. Ilıcalı, sert bir tavırla yarışmacılara ne istediklerini sordu ve koltuğunu yere atarak konseyi kapattı."

NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLUYOR?

Survivor'ın yeni bölüm fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı. Acun Ilıcalı'nın, konsey alanında tek başına oturan Nagihan Karadere'ye yönelik sözleri, "diskalifiye mi oldu" sorularını beraberinde getirdi.

Ilıcalı, Nagihan'a dönerek, "Olmadı. Sinirine yenik düştün... Kendin dayanamadın. Dayanamıyorsun da... Çok güzel bir birliktelik yaşadık. Yıllarca da güzel birlikteliğimiz oldu. Bunu hiç tadını kaçırmadan... Ne bekliyorsun, her dakika olay çıkaracaksın, biz de 'Nagihan tamam' mı diyeceğiz zannediyorsun? Öyle mi hayal ettin kafanda?" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Salyangoz Yemeği Sosyal Medyada Tartışma Yarattı!
Gelinim Mutfakta altın heyecanı sürüyor: İşte 10 Mayıs puan durumu!
Banyonuz kanalizasyon mu kokuyor? İşte o kokudan nasıl kurtulacağınız!
11 Mayıs 2024 Günlük burç yorumları
Fillerin Sosyal İletişiminde Jest ve Ses: Zimbabve'deki Araştırma