Nagihan Karadere ve Yunus Emre mahkemelik

Acun Ilıcalı'nın patronu olduğu TV8 ekranında gösterilen Survivor All Star 2024'ün iddialı isimlerinden Yunus Emre Özden ve Nagihan Karadere arasındaki tartışma mahkemeye taşındı. Birbirlerine karşı gı dava açtılar..

Nagihan Karadere ile Yunus Emre Özden, Survivor All Star yarışmasının ardından sosyal ağlarda tartışmaya başladı.

Nagihan, Yunus Emre'nin kendisine şiddet uyguladığını ve kendisini hırsızlıkla suçladığını söyledi. Daha sonra Yunus Emre, Nagihan'a dava açacağını duyurdu..

"Eşimi sarstı" diyen Yunus Emre, savunmasında şu ifadeleri kullanarak sabrının taştığını ve mahkemede Nagihan'la hesaplaşacağını duyurdu. açıklama : 
"Sorunlardan bahsediyorum. Nagihan'dan ayrıldığım günden beri suskunum. Sana el salladı dediler, güldüm ve geçtim. Ta ki sonunda karımı sarsana kadar. Zaten mahkemeye gittim ve ona dava açtım.

Böyle iğrenç insanlarla uğraşmayacağım. Bahsettiği iddialarla ilgili artık Acun Medya'dan bir açıklama bekliyorum. Hırsızlık vb. çok ciddi suçlamalardır. Ben kimseden bir şey alacak bir tip değilim."

Nagihan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yunus Emre'nin kendisini mahkemeye çıkardığını belirterek, şunları söyledi: "Yavuz bir kadını boğdu. alışılagelmiş hırsız ev sahibi. "Faturaları mahkemede hallederiz" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.