Nairobi'nin Mukuru Bölgesinde Dehşet Verici Cinayetler: 8 Kadının Cesedi Bulundu

Nairobi'nin Mukuru bölgesinde bulunan cesetlerle ilgili dehşet verici olayda, 8 kadının cesedi bulundu. Zanlı 33 yaşındaki Khalusha gözaltına alındı ve 42 kadını öldürdüğünü itiraf etti. Ancak avukatı, müvekkilinin polis tarafından işkence gördüğünü iddia etti. Savcılar ise bu iddiaları reddetti.

Nairobi'nin Mukuru bölgesinde, 12 Temmuz'da farklı zamanlarda öldüğü tespit edilen 9 kişinin cesedi bulundu; bu trajedinin merkezinde ise 8 kadın yer alıyor. Cesetlerin bulunduğu yerde ayrıca, ceset parçalarıyla dolu torbaların bulunması, olayın vahametini arttırdı.

Nairobi'nin Mukuru bölgesinde 12 Temmuz'da farklı zamanlarda öldüğü tespit edilen 9 kişinin cesedi bulunmuştu. İlk incelemelere göre, cesetlerden 8'inin kadın olduğu belirlenmişti. Daha sonra aynı yerde ceset parçalarıyla dolu torbalar bulunduğu açıklanmıştı.

Kurbanlardan birine ait cep telefonunun adli incelemesinin ardından 33 yaşındaki Khalusha gözaltına alınmıştı. Polis yetkilileri, zanlının 42 kadını öldürdüğünü itiraf ettiğini bildirmişti. Ancak Khalusha'nın avukatı John Maina Ndegwa, müvekkilinin polis tarafından işkence gördüğünü iddia ederek bu itirafın geçersiz olduğunu savunmuştu. Savcılar ise zanlının kötü muamele iddialarını reddetmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.