Nakliye fiyatları dudak uçuklattı! Taşıma ücretleri 40 bin TL'den başlıyor

Kent içi ve kent dışı nakliye fiyatlarında artış gözleniyor. Büyük şehirlerde nakliye ücretleri 40 bin liradan başlamakta, taşınma maliyeti ise en az 100 bin lirayı geçmektedir.

Nakliye firmaları, artan talepler nedeniyle kent içi ve kent dışı nakliye ücretlerini yükseltti. İzmir'de, nakliye fiyatları en düşük olarak 18 ile 20 bin TL arasında başlıyor; bu fiyatlar, taşınacak eşyaların büyüklüğüne ve ev tipine göre değişiklik gösterebiliyor. Kent içinde, fiyatlar 30 bin TL'ye kadar çıkabiliyor. İzmir'den Bursa, Ankara ve İstanbul gibi şehirlere ise nakliye ücretleri 40 bin TL'den başlayarak 50 bin TL'ye kadar çıkabiliyor.

TAŞINMA MALİYETİ EN AZ 100 BİN TL

Kent içinde taşınmak isteyen kiracılar, kira, depozito, emlakçı ücreti, nakliye, boya gibi harcamalarla birlikte en az 100 bin TL'yi ayırmaları gerekiyor.

KİLOMETREYE GÖRE FİYAT ARTIYOR

Nakliyeci Muharrem Kayıran, fiyatların kent içinde ve kent dışında kilometreye göre değiştiğini belirtti. Kent içi nakliye için en düşük fiyatın 18-20 bin TL civarında olduğunu söyledi. Şehirler arası nakliye fiyatlarının ise farklılık gösterdiğini vurgulayan Kayıran, İzmir'den Bursa'ya olan taşıma işlemlerinin en az 40 bin TL olduğunu ve İstanbul gibi diğer büyük şehirlere yönelik fiyatların da benzer düzeyde olduğunu belirtti. İzmir dışına çıkıldığında ise bu fiyatların otomatik olarak 30-40-50 bin TL gibi rakamlara çıktığını, taşınacak eşyanın durumuna bağlı olarak değişiklik gösterdiğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.