Narin Arama Çalışmalarında Yeni Gelişme: Diyarbakır Jandarma Komutanı'ndan Ümitli Açıklama

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım, kaybolan Narin’in bulunması için yürütülen arama çalışmalarında önemli ilerlemeler kaydettiklerini duyurdu. Yıldırım, “Kayıp Narin’i arama çalışmalarında sonuca çok yaklaştık. Elimizde önemli deliller var, kızımızı bulacağız” şeklinde konuştu.

DIYARBAKIR İL JANDARMA KOMUTANI'NDAN NARIN ARAMALARIYLA İLGILI ÖNEMLI AÇIKLAMA

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, basın mensuplarına Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın arama çalışmalarına ilişkin önemli bilgiler verdi. Yıldırım, Narin’in kaybolmasının üzerinden sekiz gün geçtiğini ve arama çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirtti.

Tümgeneral Selçuk Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Her türlü ihbarı değerlendiriyoruz ve şu anda çember çok daraldı. Devletimiz tüm imkanlarını bize sundu ve biz bu kaynakları etkin bir şekilde kullanıyoruz. Kısa bir süre içinde sonuç alacağımızı düşünüyoruz."

Yıldırım, Narin’in köydeki hareketlerini dakika dakika kayıt altına aldıklarını ve elde edilen delillerle ilgili kapsamlı bir inceleme yürüttüklerini vurguladı. "Elimizde bazı deliller ve ifadeler mevcut. Bu deliller üzerinde çalışıyoruz ve sonuca çok yaklaştık. İnşallah yakın zamanda olumlu bir gelişme sağlayacağız" dedi.

Olayı adli bir vaka olarak değerlendirdiklerini belirten Yıldırım, "Tüm ihtimalleri göz önünde bulunduruyoruz. Sizlere açıklayamadığımız çeşitli ihtimalleri değerlendiriyoruz. Arama çalışmalarımız büyük çaplı bir şekilde devam ediyor ve en küçük detayları bile dikkate alıyoruz. Sonuç alacağız" şeklinde konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.