Narin cinayetinde sır perdesi: Abi Enes Güran'ı annesi mi ısırdı?

Bağlar'da kaybolan ve cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın cinayet soruşturmasında, annesi Yüksel Güran'dan ağız ve diş modeli alındı. Modeller, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek, Narin'in ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki ısırık izleriyle karşılaştırılacak.

Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün süren arama çalışmalarının ardından cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor. Narin'in cesedinin bulunduğu 8 Eylül’de gözaltına alınan 22 şüpheli arasından tutuklanan annesi Yüksel Güran, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne götürülerek ağız ve diş modeli alındı.

Hem anne Yüksel Güran'dan hem de Narin’den daha önce alınan ağız ve diş modelleri, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek. Bu modeller, soruşturma kapsamında tutuklu olan Narin'in ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki ısırık izleriyle karşılaştırılacak. Enes Güran, arama çalışmaları sırasında gözaltına alınmış ancak 30 Ağustos'ta yapılan incelemede, kolundaki ısırık izlerinin Narin’e ait olup olmadığı tespit edilememişti.

Narin Güran’ın ön otopsi raporunun ise önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor. Raporun pazartesiden itibaren hazırlanarak soruşturmayı yürüten savcıya gönderilebileceği belirtildi. Soruşturma, cinayetin aydınlatılması için sürüyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.