Narin cinayetinde şok edici detaylar ortaya çıktı: Uğur Can Güran ve Nevzat Bahtiyar'ın ilişkisi ne

Narin cinayeti soruşturmasında önemli gelişmeler yaşanıyor. Şüpheliler düğün davetiyesi dağıttıklarını belirtirken, Uğur Can Güran Nevzat Bahtiyar'ı "iyi bir insan" olarak tanımladı. İfadeler ve tutuklamalar detaylandı.

Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Geçen Pazar sabahı Tavşantepe Köyü yakınındaki Eğertutmaz Deresi'nde çuval içinde cansız bedeni bulunan Narin'in cinayetinde gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Sorgulanan kişilerden çoğu, cinayet günü düğün davetiyesi dağıttıklarını belirtti. Düğün hazırlıkları içinde olan kişinin Uğur Can Güran olduğu belirlendi.

Güran, savcılıktaki ifadesinde, kayıp Narin'in cansız bedenini dereye saklayan Nevzat Bahtiyar'ı tanıdığını ve Bahtiyar'ı "iyi bir insan" olarak bildiğini söyledi. Soruşturma sürecinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8’i tutuklandı, bu kişiler arasında Narin'in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran yer alıyor. Baba Arif Güran ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Uğur Can Güran da adli kontrol şartıyla serbest bırakılan isimler arasında yer aldı.

Düğün davetiyesi dağıtmak için Mardin Derik’e gittiğini ifade eden Güran, olayın ardından ortaya çıkan detaylarla cinayet soruşturmasının seyrine önemli katkılarda bulundu. Savcılık, Narin’in ölümüyle ilgili olarak elde edilen ifadelerle dosyayı genişletirken, cinayetle ilgili tüm şüphelilerle ilgili soruşturmalar devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.