Narin Cinayetinde Şok Karar: 9 Tutuklama Talebi! Baba ve 12 Kişi Serbest Bırakıldı!

Narin Güran cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 22 kişiden 9'u için tutuklama talebi yapıldı. Aralarında babanın da bulunduğu 13 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Soruşturma sürüyor, işte ayrıntılar...

Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 22 şüpheliden 9'u tutuklanma, 3'ü ise adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Geriye kalan 10 şüpheli serbest bırakıldı.

Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunduğu 8 Eylül tarihinde gözaltına alınan 22 şüpheli, jandarmadaki sorgularının ardından bu sabah Diyarbakır Adliyesi'ne getirildi.

Gözaltına alınanlar arasında, Narin’in babası Arif Güran (44), annesi Yüksel Güran (44), ağabeyi E.G. (18), amcaları Ö.F.G. (29), B.G. (37), F.G. (42), K.G. (31), M.G. (40), H.İ.G., amca oğulları U.G. (24) ve O.G. (23), amca kızları M.G. (15) ve B.G. (19), kuzeni D.G. (22), yengeleri M.G. (46) ve M.G. (39), halası A.K. (40), eniştesi M.Ş., Salim Güran’ın işçileri Ö.Y. ve M.S. (40) ile işçinin 15 yaşındaki oğlu ve M.K. (23) yer aldı.

Soruşturma süreci devam ederken, gelişmeler yakından takip ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.