Narin cinayetinde yeni gelişme: 8 günlük kayıt silinmiş, ailenin halıları ve eşyalarında incelemede

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada, baba Arif Güran ve anne Yüksel Güran'ın evinden halı ve bazı materyaller incelenmek üzere alındı.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada, baba Arif Güran ve anne Yüksel Güran'ın evinden halı ve bazı materyaller incelenmek üzere alındı. CNN Türk'ün haberine göre, Narin'in 21 gün boyunca kayıp olarak bildirildiği Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Tavşantepe Köyü'nde, köy sakinleri ve 12 tutuklu sanık sessizliğini korurken, güvenlik kameralarından silinen 8 günlük kayıtlar dikkat çekti.

Soruşturmada, amcalar Salim ve Hüseyin Güran’ın evlerindeki güvenlik kameralarındaki görüntüler alınmış, ancak bu görüntülerde 8 günlük bir boşluk olduğu tespit edilmişti. Kayıp görüntüler arasında, Narin’in cesedinin bulunduğu 8 Eylül tarihine ait kayıtlar da yer alıyor. Bu kayıtlar TÜBİTAK’a gönderildi ve görüntülerin geri getirilmesi, olayla ilgili önemli ipuçları sağlayabilir.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar, son ifadesinde Narin’in cesedini Arif Güran’ın evindeki bir odadan, amca Salim Güran’ın çağırması üzerine aldığını belirtmişti. Narin’in evindeki halılar incelenmek üzere toplandı ve halılarda Narin’in DNA’sı veya olayla ilgili başka izler aranacak.

Ayrıca, askeri üs bölgesindeki kamerada, olayın yaşandığı dere bölgesinde iki kişinin bulunduğu tespit edildi. Bu kişilerin kimlikleri ve olayla bağlantıları olup olmadığı araştırılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.