Narin Cinayetinin Şok Edici Görüntüleri Arka Sokaklar'da! İzleyicilerinin Tepkisi Büyük!

19'uncu sezonuyla yeni yayın dönemine merhaba diyen Arka Sokaklar, 21 Ağustos'ta kaybolan küçük Narin’in trajik hikayesini ekrana taşıdı. Küçük Narin'in evinin yalnızca 1 kilometre yakınındaki derede, bir çuvalın içinde cansız bedeni bulundu.

2006 yılında yayın hayatına adım atan ve birçok ünlü ismi barındıran Arka Sokaklar dizisi, 19. sezonuyla yeni sezona merhaba dedi. Yayınlandığı ilk günden itibaren yaptığı göndermelerle dikkat çeken dizinin son bölümünde, 21 Ağustos'ta kaybolan minik Narin’in, evinin yalnızca 1 kilometre yakınındaki derede cansız bedeni bir çuval içinde bulundu.

NARİN CİNAYETİ DETAYLI BİR ŞEKİLDE İŞLENDİ!

Yeni bölümde, günlerdir aranan kayıp çocuğun cansız bedeni, Narin'in hikayesini akıllara getirerek derede bulundu. Dizide, Narin Güran cinayetinin tüm detayları neredeyse eksiksiz bir şekilde ele alındı. Oyuncuların performansları ve dizinin Narin'i unutturmama çabası izleyicilerden tam not aldı.

Rıza Baba'nın sahnesi ise tüyleri diken diken etti. Diziye damga vuran bu sahnede, çocuk cinayetleriyle ilgili gazetecilere açıklama yapan Rıza Baba, "Bu sessizlik kimseyi kurtaramayacak. Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar. Ama biz maalesef bunu yapamadık. Memleketin kim bilir hangi köşesinde yine bir ses yükselecek. Sonrası yine bir avuç toprak olacak. En sonunda da unutacağız. Leyla gibi, Narin bir fidan gibi, Gülistan gibi unutulacak. Ardından yine karanlık olacak. O soru cevaplanamayacak. Katil kim? Boşuna sormayın, bilmiyorum. Bu nasıl bir memleket, ana katil kim diye sormayın çünkü onu biz hariç herkes biliyor." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI...

Narin Güran cinayetini belgesel gibi işleyen Arka Sokaklar'ın yeni bölümü adeta izleyenlerin içini parçaladı. Sosyal medyada ise kullanıcılar yorumsuz geçmedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.