Narin Davasında Şok Gelişmeler: 200 Bin TL İddiası!

Diyarbakır’da kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili soruşturma, kan donduran itiraflarla derinleşti. Amcasının 200 bin TL karşılığında cesedi yok etmeyi teklif ettiği ortaya çıktı. Detaylar burada...

Diyarbakır’da kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili soruşturma, yeni ve çarpıcı itiraflarla derinleşti. Gözaltına alınan 24 şüpheliden biri, amcası Salim Güran’ın kendisine 200 bin TL karşılığında Narin’in cesedini yok etme talimatı verdiğini açıkladı.

Olayın Detayları

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlı, köy muhtarı Salim Güran’ın küçük Narin’in cesedini bir çuval içinde kendisine verdiğini ve cesedi ortadan kaldırmasını istediğini ifade etti. Zanlı, muhtarın cesedi bir battaniyeye sararak gösterdiğini ve çuvalın üzerine 15-20 kilogramlık bir taş koyarak dere kenarına götürmesini talep ettiğini belirtti.

200 Bin TL Teklifi

Zanlı, Salim Güran’ın cesedi yok etmesi için kendisine 200 bin TL teklif ettiğini ve bu teklifi kabul ettiğini söyledi. Cesedi dere kenarına götüren zanlı, çuvalı ağır bir taşla gizleyip olay yerinden ayrıldığını ifade etti. Narin’in cansız bedeni, yapılan aramalarda bu bölgede bulunmuştu. Soruşturma devam ediyor ve şu ana kadar 24 kişi gözaltına alındı. Küçük kızın cenazesi bugün köyünde defnedildi. Soruşturmanın ilerleyen günlerde yeni gelişmelere yol açabileceği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.