Narin Güran Cinayetinde 23 Kişi İçin Flaş Karar: Baba ve Ağabey de Listede!

İstanbul'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız cenazede bulunan 8. şahıs Narin Güran cinayetinde, soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Narin'in babası Arif Güran ve ağabey Baran Güran'ın da aralarında bulunan toplam 23 kişi hakkında zorla getirilme kararı verildi.

DIYARBAKIR'DA NARIN GÜRAN CINAYETINDE YENI GELIŞME: 23 KIŞI HAKKINDA ZORLA GETIRME KARARI

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, 19 gün kaybolduktan sonra cansız cenazede bulunan 8. şahıs Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi, cinayetle bağlantılı olarak Narin'in babası Arif Güran ve ağabeyi Baran Güran'ın da aralarında bulunduğu toplam 23 kişi hakkında zorla getirilme cezasına çarptırıldı.

Mahkeme, cinayetle ilgili kabul edilen iddianamede, Baran Güran, Muhammed Kaya, Osman Güran, Melike Güran, Maşallah Güran, Melek Güran, Birsen Güran, Remziye Cabaş, Yasemin Gül, Erhan Güran, Barış Güran, Eren Güran, Hediye Güran, Maide Kaya, Ramazan Atasoy, Muhammed Emre Güran, Yusuf Kaya, Ufuk Kaya, Furkan Kaya, Gazal Bahtiyar ve Mehmet Selim Atasoy'un beyanlarının tespit edilerek zorla götürülmesine karar verildi.

Baba Arif Güran ise "müşteki" sıfatıyla kayıt altına alınarak, zorla getirme emrinin düzenlenmesine hükmedildi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından duruşmanın 7 Kasım 2024 tarihinde saat 09.00'da yapıldığı açıklandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.