Narin Güran cinayetinde annenin diş izi incelemeye alındı

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Anne Yüksel Güran'ın diş modeli, ağabey Enes Güran'ın kolundaki ısırık izleriyle karşılaştırılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Olay kapsamında gözaltına alınan ve daha sonra tutuklanan anne Yüksel Güran, ağız ve diş modelinin alınması için diş hastanesine sevk edildi. Hem anne Yüksel Güran'dan hem de daha önce Narin'den alınan diş modelleri, detaylı inceleme için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran’ın cesedi, 8 Eylül'de yapılan aramalarda bulundu. Aynı gün 22 şüpheli gözaltına alındı ve anne Yüksel Güran tutuklandı. Anne Güran'ın ağız ve diş modeli, soruşturmanın seyrini değiştirebilecek önemli bir delil olarak görülüyor.

Soruşturmanın önemli bir parçası da Narin'in ağabeyi Enes Güran’ın kolundaki ısırık izleri. Daha önce Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede bu izlerin Narin’e ait olup olmadığı tespit edilememişti. Şimdi ise anneden alınan diş modeliyle bu izler tekrar karşılaştırılacak. Soruşturma, cinayetin aydınlatılması için tüm yönleriyle devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.