Narin Güran cinayetinde cesedi taşıyan Nevzat Bahtiyar’ın evine inceleme yapıldı

Narin Güran cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, tutuklanan 12 şüpheli arasında bulunan ve cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın evinde jandarma ekipleri tarafından inceleme gerçekleştirildi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 10 yaşındaki Narin Güran'ın, 19 gün sonra dere yatağında çuval içinde ve üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış halde bulunan cesediyle ilgili olarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. Cinayet, bölgede büyük yankı uyandırırken, olayın arka planı ve faillerin tam olarak belirlenmesi için detaylı bir inceleme yürütülüyor. 

Soruşturma çerçevesinde, Narin'in amcası Salim Güran'ın otomobilinde küçük kıza ait DNA izlerinin tespit edilmesi, soruşturmayı derinleştirdi. Bunun yanı sıra, Narin'in cesedini taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar da gözaltına alınan isimler arasında. Ayrıca Narin'in annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran, diğer amcası Fuat Güran ve eşi Hediye Güran ile birlikte toplamda 12 kişi tutuklandı. Tutuklanan şahıslar arasında, aile bireylerinin de bulunması olayın karmaşıklığını arttırıyor. 

Soruşturmanın ilerlemesiyle, jandarma ekipleri tarafından akşam saatlerinde Nevzat Bahtiyar'ın evinde detaylı bir inceleme gerçekleştirildi. Bahtiyar, Narin’in cesedini taşıdığını itiraf etmişti ve bu itiraf sonrasında evinde yapılan incelemenin olayın seyrine dair yeni ipuçları sunabileceği düşünülüyor. Soruşturmanın tüm yönleriyle ele alındığı ve bu kapsamda Narin'in ölümüne neden olan kişi ya da kişilerin belirlenmesi için çalışmalara devam edildiği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.