Narin Güran Cinayetinde Devam Eden Soruşturmada Kritik Kanıt: Çuvalın Seri Numarası Eşleşti!

Türkiye'yi derinden sarsan Narin Güran cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Cansız bedeninin konulduğu çuvalın seri numarası, tutuklu sanıklardan Nevzat Bahtiyar’ın evinde bulunan çuvallarla eşleşti.

Türkiye'yi yasa boğan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde, cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada çarpıcı bir kanıt ortaya çıktı. Narin’in cansız bedeninin konulduğu çuvalın seri numarası, tutuklu sanıklardan Nevzat Bahtiyar’ın evinde bulunan çuvallarla birebir uyuştu.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi yakınlarında taşlarla örtülü olarak bulunan Narin’in cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Olayın ardından 25 kişi gözaltına alındı ve Narin’in annesi, ağabeyi ve amcası da dahil olmak üzere 11 kişi kasten adam öldürme ve yardım suçlarından tutuklu olarak yargılanıyor.

Sabah gazetesinin haberine göre, soruşturma kapsamında yeni bir kanıt ortaya çıktı. Narin’in cansız bedenini gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın evinde yapılan aramada, Eğertutmaz Deresi’nde bulunan çuvalın seri numarası ile uyumlu kullanılmamış çuvallar bulundu. Jandarma ekiplerinin bulduğu bu çuvallar, Bahtiyar’ın Narin’i taşıdığı çuvalı kendi evinden temin ettiğini kesinleştirdi.

Narin Güran cinayetinin çözülmesi için yürütülen titiz çalışmalar devam ediyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.