Narin Güran cinayetinde flaş gelişme: Tutuklu amca Salim Güran’ın telefon kayıtları analiz ediliyor

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma sürerken, tutuklu amca Salim Güran’ın telefon kayıtları analiz edilmeye başlandı. Bilirkişi heyeti tarafından yapılan incelemede silinen kayıtlar da geri getirildi.

Diyarbakır'da meydana gelen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Cansız bedeni 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde bulunan Narin’in cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmada önemli gelişmeler yaşanıyor. Tutuklu amca Salim Güran'ın telefon kayıtları, üç kişilik bilirkişi heyeti tarafından incelenmeye başlandı. Telefon kayıtlarının Kürtçe’den Türkçe’ye çevrileceği belirtilirken, bu işlemler cinayetin çözülmesinde kilit rol oynayabilir.

Salim Güran’ın cep telefonuna ses kayıt programı indirdiği ve ardından bu programı sildiği, ancak siber suçlarla mücadele ekiplerinin bu kayıtları geri getirdiği ortaya çıktı. Şu an bu kayıtlar, cinayetle ilgili önemli ipuçları barındırabilir.

Ayrıca, cinayet soruşturması kapsamında ilk olarak tutuklanan ve otomobilinde DNA tespit edilen Salim Güran’ın ifadesi yeniden alınacak. Gelişmeler arasında, 15 yaşındaki R.A.’nın da ikinci kez gözaltına alınacağı öğrenildi.

Cinayetle ilgili soruşturma devam ederken, daha önce aralarında anne, ağabey ve amcanın bulunduğu 8 zanlı tutuklanmış, 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Narin Güran’ın ölümüyle ilgili detaylı soruşturma, adaletin sağlanması amacıyla sürdürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.