Narin Güran Cinayetinde Kritik Gelişme: Yeni Deliller Pazartesi Günü Açıklanabilir!

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Telefon sinyalleri ve kamera kayıtları incelenirken, Pazartesi günü yeni delillerin ortaya çıkabileceği belirtiliyor.

iyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bir dere yatağında çuval içerisinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor. Cinayetle bağlantılı olarak 12 kişinin tutuklu bulunduğu soruşturma, yeni deliller ve telefon sinyalleri gibi detaylarla ilerliyor.

TELEFON SİNYALLERİ KRİTİK ROL OYNUYOR

CNN TÜRK muhabiri Ümit Uzun’un aktardığına göre, cinayetin kim tarafından işlendiği henüz tam olarak ortaya çıkarılmasa da önemli ipuçları bulunmuş durumda. Telefon sinyallerine dayanan bulgular, cinayet günü amca Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar’ın birlikte hareket ettiğini gösteriyor. Sinyaller, ikilinin 15.21’de bir araya geldiğini tespit ederken, Narin’in en son 15.18’de görüldüğü belirlenmiş. Bu kritik dakikalar, soruşturma ekibine önemli ipuçları sunuyor.

SORUŞTURMA DERİNLEŞİYOR

Soruşturmanın çözülmesi gereken birçok parçası olduğunu belirten Uzun, daha fazla delile ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Araştırmaların derinleştiğini vurgulayan Uzun, "Özellikle Pazartesi günü cinayetle ilgili önemli gelişmelerin yaşanabileceğini duyuyoruz" diyerek, soruşturmada önemli adımlar atılabileceğine işaret etti.

YENİ DELİLLER PAZARTESİ GÜNÜ AÇIKLANABİLİR

Soruşturmanın hızla ilerlediğini belirten Uzun, Pazartesi günü kritik bir tarihe işaret etti. Cinayetle ilgili yeni delillerin ve gelişmelerin açıklanabileceği yönünde duyumlar alındığını belirten Uzun, "Pazartesi günü Narin cinayetiyle ilgili yeni gelişmelere şahit olabiliriz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.