Narin Güran Cinayetinde Şok Detay! Yenge Hediye'nin Kafa Karıştıran İlacı 'Ertesi Gün Hapı'

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetinde, Hediye Güran’ın aldığı gebelik önleyici ilaç ve Adli Tıp raporundaki yeni bulgular soruşturmayı derinleştiriyor.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Narin’in cansız bedeni bir derede bulunduğunda, amca Salim Güran "kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla tutuklandı. Şimdi ise, Narin’in yengesi Hediye Güran’ın yaptığı alışveriş dikkat çekti. İddialara göre, Hediye Güran, evde bulunmadığı 1.5 aylık sürede eczaneden ertesi gün hapı olarak bilinen gebelik önleyici ilaç aldı. Bu durum, Narin’in ölümüne ilişkin soruşturmayı derinleştiriyor.

İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun raporu, küçük kızın boğularak öldürüldüğünü ve boyun kaslarında kanama tespit edildiğini ortaya koydu. Öte yandan, Hediye ve Narin’in annesi Yüksel Güran’ın, ilaç aldıkları eczanenin güvenlik kameraları da incelendi. Hediye Güran’ın alışverişi, polisin dikkatini çekti.

Cinayet, 21 Ağustos’ta Bağlar ilçesinde meydana geldi. Kur’an kursuna giden Narin’in eve dönmemesi üzerine ailesi kayıp ihbarında bulundu. Kızın cesedi Eğertutmaz Deresi’nde bulundu ve soruşturma kapsamında amca Salim Güran ile diğer şüpheliler tutuklandı. Soruşturma derinleştikçe, yeni bilgilere ulaşılmaya devam ediliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.