Narin Güran Cinayetinde Şok Gelişme!

Narin Güran cinayetinde HTS kayıtları ve DNA incelemeleri savcılığa sunuldu. Amca Salim, anne Yüksel, ağabey Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar için çocuğu kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Narin Güran cinayetinde HTS kayıtları ve DNA incelemeleri savcılığa sunulmuş bulundu.

Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve tam 19 gün sonrasında cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesi konusuna yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame tamamlandı. Türkiye genelinde büyük yankı uyandıran bu olayla ilgili, toplanan tüm deliller, HTS kayıtları ve DNA incelemeleri gibi önemli bulgular Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunuldu.

Başsavcılık, küçük Narin'in ölümüne ilişkin iddianamede amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve komşuları Nevzat Bahtiyar'ı şüpheli olarak gösterdi. İddianamede, cinayet anında bu dört kişinin aynı evde oldukları ve olayla doğrudan ilişkili olabileceklerine dair güçlü delillerin bulunduğu belirtildi. Soruşturma sürecinde toplanan bilgiler, kamuoyunda büyük merak uyandıran cinayetin çözülmesinde kilit rol oynayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.