Narin Güran'ın ağabeyi Enes'in ifadesi ortaya çıktı

Narin'in öldürülme saatine dair bir belirsizlik oluşturulmuş. Enes Güran ifadesinde, "Saat 16.00'da dışarı çıktım, akrabalarımızı ziyaret ettim, köyün marketine gittim," cevabını verdi.

CNN TÜRK İstihbarat Haber Müdürü Nihat Uludağ, Enes Güran’ın verdiği ifadenin tutarsızlıklarla dolu olduğunu belirtti ve şunları aktardı:

"Enes Güran’ın bu olayla ilgisi neydi, o gün ne yapıyordu? İfadesine baktığımda sürekli bir çelişki görüyorum, olayların akışına uymayan şeyler var. 

'Öğle vakti Narin Kuran kursuna gitti, annem de kirli çamaşırları yıkamak için bir akrabamızın evine gitti' diyor. 'Ben de yoldan geldim, yorgundum, uyudum' diye ekliyor. 'Saat 16.00’ya kadar uyudum' diyor. Annesi de farklı yerlerde 'uyudum' diyor. Ağabeyi de aynı şekilde ifade veriyor. 'Uyandığımda annemle bir akrabamızın eve geldiğini gördüm' şeklinde anlatıyor."

"KATLEDİLİŞ SAATİ İLE İLGİLİ GİZEM VAR"

Narin'in öldürülme saatine dair bir belirsizlik oluşturulmuş. Enes Güran ifadesinde, "Saat 16.00'da dışarı çıktım, akrabalarımızı ziyaret ettim, köyün marketine gittim" diyor. "Saat 19.11'de akşam yemeği hazırlandı, annem o sırada 'Narin nerede?' diye sordu" şeklinde ifade ediyor. Birçok akraba da Narin'i o gün farklı yerlerde gördüklerine dair ifade vermişti. Annesi, babasına 'Yemeğe yetişecek mi, babanı ara' demiş.


Narin'in katledildiği yere ilişkin flaş iddia. 'Telefon haritaları ahırı işaret ediyor'

"KİMSE NARİN'İ SORMUYOR"

"İlginçtir saat 19.20 olmuş aileden kimse Narin'i sormuyor. Narin'in katledildiği dakikalarda anne de ağabey de ya uyuyordum diyor ya da cam kapalıydı klima sesi vardı diyor. Birbiriyle çelişen ifadeler vermişler. Ağabeyde Malatya'da kepçe operatörü olarak çalışıyormuş o gün gelmiş. Deliksiz uyudum diyor. Bizim çamaşır makinemiz bozulduğu için annem akrabamızın evine gitti diyor. Ağabeyin ifadesi de oldukça garip. Hem annenin ifadesine hem de ağabeyin ifadesini oldukça tutarsız olarak görüyorum. Nevzat B. suçu itiraf eden şahıs Arif'in evi ile bahçe arasında amca bana bağırdı "Nevzat hazırlan seninle işimiz var" diyerek bağırdı. Evde uyuyan ağabey bahçeden bağıran amcayı duymamış. Burası oldukça dikkat çekici ve kuşkulu geliyor bana."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.