Narin Güran'ın amcası 2 saat 40 dakikalık o gizemli süre için "hatırlamıyorum" dedi

Diyarbakır'da kaybolan Narin ile ilgili son gelişmelerde, amca Salim Güran'ın aracında bulunan DNA örneklerinin Narin ile eşleştiği ortaya çıktı. Amca Güran, 2 saat 40 dakika boyunca kaybolan kızla ilgili net bilgi veremedi. Olayla ilgili detaylar ve şüpheler, soruşturmanın merkezine oturdu.

Diyarbakır'da kaybolan küçük Narin ile ilgili son gelişmeler dikkat çekici. Kayıp Narin'in DNA örneklerinin amcası Salim Güran'ın aracında bulunması üzerine, Salim Güran tutuklandı. Sorgulamada, Güran'ın 2 saat 40 dakikalık bir süre hakkında "Bilmiyorum, hatırlamıyorum" şeklinde yanıtlar verdiği belirtildi. Bu süre zarfında Narin'in ne yaptığı konusunda hem amca hem de ailesi net bilgiler sunamadı.

Narin’in DNA örneklerinin aracın sürücü koltuğunda bulunması, Salim Güran’ı suçlu olarak işaret etti. Avukatları, Narin’in aracın içine zaman zaman girip çıkmış olabileceğini ve aracın kilitlenmediğini savunsa da, DNA’nın koltuk üzerine bulaşmış olması şüpheleri artırdı. Ayrıca, Narin’in 17.40 civarında büyük amcasının evine gittiği ve kuzenleriyle görüştüğü jandarma tutanaklarında yer alıyor.

Olayla ilgili ekipler, kaybolan küçük kızın 15.15 ile 19.30 arasındaki süreçte yaşadıklarını araştırmaya devam ediyor. Amca Salim Güran’ın yanıt veremediği bu kritik süre, soruşturmanın merkezinde yer alıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.