Narin Güran’ın Babası Canlı Yayında Konuştu: 'Devlet Sonuna Kadar Götürecek!'

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın babası Arif Güran, CNN Türk canlı yayında konuştu. İşte merak edilen o açıklamalar...

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın babası Arif Güran, CNN Türk’e yaptığı açıklamalarda, devletin olayla ilgili yürüttüğü soruşturma hakkında bilgi verdi. Güran, devletin tüm gerekli önlemleri aldığını ve olayın aydınlatılması için çalışmalara devam ettiğini belirtti. "Katil kim ortaya çıkacak, inşallah devlet bu işi sonuna kadar götürecek," dedi.

Arif Güran, Narin’in kendisi için özel bir yeri olduğunu ifade ederek, "Çocuklarım arasında Narin’i farklı görürdüm. Diğerlerine bazı şeyleri yapamayabilirdim ama Narin’e asla diyemezdim. Narin’im bunu hak etmedi ve hiçbir çocuk böyle bir şeyi hak etmez," dedi. Narin’in hayatını kaybetmesinin ardından yaşadığı derin üzüntüyü dile getiren Güran, bu tür olayların köylerdeki mezarlıkların görünümüyle ilgili yaşadığı zorlukları da paylaştı.

Güran, köylerde birçok mezarın isimsiz olduğunu belirterek, "Köylerde isimsiz yüzlerce mezar var. Bu köylerde mezarlıklar büyükşehirlerdeki gibi değil. Kızımıza bir şey yapmışız gibi bir durum ortaya çıkıyor, bunu anlayamıyorum," şeklinde konuştu.

Olayın detayları ve soruşturmanın ilerleyişiyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.