Narin Güran’ın Cansız Bedeni Üzerindeki Kilolarca Taşın Görüntüleri Şoke Etti!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Anne ve ağabey dahil 11 kişinin tutuklandığı olayda, 3 şüpheli daha gözaltına alındı. Narin'in cansız bedeninin üzerine konan kilolarca taşın görüntüleri ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, 19 gün süren aramaların ardından bulundu. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada, cesedin bulunduğu alanda Narin’in küçük bedeninin üzerine konmuş kilolarca taşın görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntüler cinayetin vahşetini gözler önüne serdi.

Soruşturma çerçevesinde, Narin’in cesedinin aracında bulunan DNA’sından dolayı Salim Güran, kasten öldürme suçundan tutuklandı. Cesedi Salim Güran’dan aldığını iddia eden itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın ifadesi doğrultusunda, Narin’in annesi Yüksel Güran, babası Arif Güran ve ağabeyi Enes Güran'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alındı. Bu süreçte, 3 yeni şüpheli daha gözaltına alındı.

Yetkililer, soruşturmanın derinleştikçe yeni sürpriz detayların ortaya çıkabileceğini belirtti. "Çok sürpriz bir şey çıkabilir" diyen yetkililer, olayın arka planının aydınlatılması için çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Şu an için Narin Güran’ın cinayetinin detayları ve şüphelilerin motivasyonları hakkında daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. Olay, bölgedeki halk ve yetkililer tarafından yakından takip ediliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.