Narin Güran'nın annesinden kafa karıştıran ifade: "Kızım biliyor, dayanamıyor"

Diyarbakır'da cinayete kurban giden Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran'ın, arama çalışmalarının devam ettiği dönemde "Kızım biliyor, dayanamıyor" şeklindeki açıklamaları yeniden gündeme geldi.

Diyarbakır'da cinayete kurban giden Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran, arama çalışmalarının devam ettiği dönemde "Kızım biliyor, dayanamıyor" şeklindeki sözleri yeniden gündeme geldi.

Diyarbakır’ın Tavşentepe Köyü'nde kaybolduktan 19 gün sonra ölü olarak bulunan Narin Güran'ın cinayetinde soruşturma devam ediyor. 21 Ağustos'ta kaybolan küçük kızın, dere altında gömülü halde öldürülmüş olduğu ortaya çıktı.

Soruşturmada 12 kişi tutuklu bulunmasına rağmen, cinayetin kimin, neden ve nasıl işlendiği henüz aydınlatılamadı. Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili olarak annesinin cinayet soruşturmasındaki açıklamaları yeniden dikkat çekti. Tunceli'de dört buçuk yıldır kayıp olan Gülistan Doku'nun ablası, o dönem Anne Güran'ı ziyaret etmişti. 

Anne Güran, ziyarete gelen kişilere şu kafa karıştırıcı açıklamalarda bulunmuştu:

"Narin karanlıkta kalmasın. Gülistan'ın ailesi yanmış biz de yanmayalım. Kimseler yanmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.