Narin Soruşturmasında Yeni Gelişme: Savcılık Tüm Aile Fertleri İçin Talimat Verdi!

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışmaları sürüyor. Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma kapsamında aile üyeleri ve akrabaların ifadelerini alarak gizli bir soruşturma yürütüyor.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışmaları sürüyor. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan gizlilik içeren soruşturma kapsamında mahkeme yayın yasağı getirdi.

ÇAPRAZ SORGU


Sabah gazetesinin haberine göre, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, anne Yüksel ve baba Arif Güran'ın da aralarında bulunduğu tüm aile üyeleri ile amcalar ve kuzenlerin ifadelerinin yeniden alınması için kolluk kuvvetlerine talimat verdi.

Savcılığın talimatıyla jandarma harekete geçerek, Narin'in aile fertlerini çapraz sorguya alarak küçük kıza dair bir ipucu bulmaya çalışıyor.

GÖZALTINA ALINAN ABİ SERBEST BIRAKILDI


Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Narin'in 18 yaşındaki ağabeyi E.G., kolundaki diş izinin Narin'e ait çıkmaması üzerine serbest bırakıldı. Anne Yüksel ve baba Arif Güran, ifadelerinin ardından serbest kalırken, amca, kuzen ve diğer akrabaların ifade işlemleri jandarmada devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.